Thursday, 8 July 2021

New Product By Shaklee

 Assalammulaikum Dan Selamat sejatera


Pengedar Shaklee Segamat:New Product By  Shaklee

Hai korang..agak-agak bulan nie shaklee promo apa ya..Bulan nie Shaklee ada promo vivix dan res v.Selain tu bulan nie juga Shaklee memperkenalkan produk terbaru dari Shaklee..agak-agaknya apa ya..

Produk terbaru Shaklee nie..best sangat tau korang..kalau korang dah minum sekali pasti ingat berkali-kali gitu..Dia lebih kurang macam Esp..rasa yang enak..kaya protien dan tinggi antioksida..Dalam produk nie terkandung probiotik yang fungsinya untuk kesihatan usus yang sihat..Dalam produk nie juga terdapat kandungan vivix..agak-agak apa ya??..terdapat dalam ramuan life shake nie buah elderberry yang tinggi antioksida..

Amat sesuailah untuk korang yang nak diet dan tingkatkan imun badan yang kerap ada masalah sembelit juga bagus ambil nie.

New product by Shaklee nie amat sesuai  dari berumur 12 tahun keatas..kanak -kanak tak sesuai ambil..better ambil mealshake.

Jom kita baca info mengenai product ini iaitu Life Shake..gambar seperti di bawah⤵️⤵️⤵️










Testimoni








Daptkan segera!!


Sebarang pertanyaan boleh wasap di link di bawah ini.





Cuma RM35 sahaja untuk jadi ahli, automatik dapat harga murah untuk semua vitamin.


Jom siapa yang mencari pendapatan tambahan saya bantu anda dalam meningkatkan ekonomi keluarga.


Untuk yang ingin mendapatkan produk Shaklee, COD sekitar segamat,taman yayasan dan pos seluruh Malaysia. Boleh hubungi saya seperti di bawah:


Call: 019-770 1358


Whatsapp:http://ahzvitamin.wasap.my


Email:maryamhanafi16@gmaim.com


Add fb saya:ummi maryam ummi maryam untuk chatting secara langsung dengan saya


Klik di Fanpage : https://www.facebook.shopvitamin


Follow Instagram saya:maryamhanafi16


Konsultasi percuma hanya untuk customer saya sahaja ya.


Penafian: Segala testimoni dan penulisan tentang produk yang dikongsi dilaman ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yang mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan yang diiktiraf.


COD Kg Batu Hampar,JalanTemenggong,Taman Bendahara,Lubok batu,Batu 10,uitm  Segamat,Jementah,Segamat bandar،Taman Yayasan

BAGAIMANA NAK BELI SHAKLEE PADA HARGA MURAH?


Ingin dapatkan Diskaun Harga Ahli 15%-33% daftar sekarang sebagai Ahli Shaklee dan nikmati potongan harga yang menjimatkan.

Klik untuk daftar sebagai Ahli Shaklee
==========
CARA ORDER:
===========
☎ Call/ SMS/WhatsApp


K

INGAT SHAKLEE
INGAT AHLIA HANAFI
JOM JAGA KESIHATAN😍


Bagaimana untuk hubungi saya?
  • Klik di link dibawah ini untuk sebarang pertanyaan👇👇👇



 Anda boleh DAFTAR AHLI SHAKLEE sekarang!

Mengapa mesti memilih Shaklee

✔ Mendapat Kelulusan KKM
✔ Tiada Kesan Sampingan
 Terbukti Berkesan
 Terbukti Semulajadi
 Terbukti Selamat
 Harga Mampu Milik
 Halal

Saya doakan kesihatan anda bertambah lebih baik, kita berusaha merawat Allah jualah yang menyembuhkan.























































Tuesday, 22 June 2021

ESP SACHET SHAKLEE

Pengedar Shaklee Segamat:Esp Sachet Shaklee



Assalammualaikum dan selamat sejahtera

Lama rasanya tak update blog..hari ini saya terpanggil untuk menulis blog.Tajuk entri Saya hari ini Esp Sachet Shaklee.

Sebelom nie kita tahu esp dalam tong aje..sekarang Shaklee bagi mudah..Shaklee keluarkan dalam bentuk sachet..hanya koyak,tuang dan minum..Esp Sachet nie mudah dibawa kemana sahaja..

Kalau balik kampung tu tak kalut nak bawa satu tong..Hanya bawa kotak atau sachet sahaja..mudah kan.Korang nak tahu tak apa manfaat esp nie..Jom kita lihat manfaatnya:-


33 manfaat yang boleh diperoleh dalam 1 tong ESP Shaklee :


1- Mencerahkan kulit 

2- Hilangkan jeragat 

3- Membantu menghilangkan parut jerawat di muka, menjadikan kulit muka halus-mulus, gebu

4- Bantu mempercepatkan penyembuhan luka 

5- Memberi rasa kenyang bagi individu yang dalam proses mengurangkan berat badan

6- Anjalkan payudara 

7- Anjalkan punggung 

8- Atasi gastrik dan pedih ulu hati

9- Mengatasi lesu 

10- Merendahkan bacaan diabetis dengan menstabilkan paras glukosa

11- Menyihatkan rambut dan mengatasi keguguran

12- Mencantikkan kuku 

13- Menghaluskan tumit pecah 

14- Membekalkan tenaga berterusan yang bertahan selama beberapa jam contohnya ketika berpuasa. Sangat membantu bagi ibu yang sering merasa penat.

15- Meningkatkan kualiti susu ibu - lebih berkualiti makanan, lebih berkualiti susu

16- Meningkatkan pengeluaran susu - protein salah satu bahan mentah menghasilkan susu

17- Pengganti sarapan dan supper

18- Dilengkapi dengan mineral kalsium untuk elakkan kerapuhan tulang kerana serbuk soya yang bersifat keasidan.

19- Meransang regenerasi sel kulit dan otot, mengurangkan kedutan

20- Protein yang lengkap (mengandungi 9 asid amino yang penting untuk fungsi badan)

21- Diperkaya dengan 5 sumber vitamin dan 4 sumber mineral

22- Sesuai untuk orang yang ingin menambahkan berat badan (waktu pengambilan berlainan)

23- Rendah lemak, tanpa kolestrol

24- Membantu mengurangkan risiko kanser

25- Bertindak sebagai antioksidan, 

26- Menguatkan sistem imun tubuh, 

27- Mempertingkatkan tahap kolestol baik, 

28- Memelihara kesihatan jantung 

29- Membaiki memori – meningkatkan kualiti memori, vitaliti, dorongan seksual dan rangsangan

30- Baik untuk hormon – kacang soya kaya dgn isoflavones. 

31- Membantu merendahkan paras kolestrol, 

32- Mencegah osteoporosis 

33- Membantu pembentukan sel-sel baru


BETUL KE MINUM ESP BOLEH CANTIK😍


✅Menganjalkan kulit dan gebu

✅Mencerahkan kulit muka termasuk seluruh badan

✅Merawat kulit kusam

✅Merawat kulit kering

✅Merawat parut hitam dan parut kawah

✅Menjadikan kulit lebih awet muda

✅Menstabilkan hormon

✅Mengawal pertumbuhan jerawat


JOM CANTIK SIHAT DENGAN ENERGY SOY PROTEIN (ESP) 


Tak rugi uolss consume dengan ESP shaklee . Cantik dapat sekali dapat bonus kesihatan badan pun sihat, awet muda💗


Apa yang best sangat dengan ESP nie .🤔🤔


ESP ni sangat jimat ❗❗❗

.

.

1 tong ESP : Tahan 2 bulan penggunaannya. Sangat jimat kan? dan hasilnya sangat memuaskan. Dah ramai yang terasa kelainannya.

.

.

ESP ni pastinya semulajadi dan dihasilkan dari sumber soya yang Non-GMO (yang tidak diubah suai secara genetik).

Sekarang esp tengah promo dalam bentuk Sachet..jom grab promo set nie beli 3 percuma satu..jimat dan berbaloi..



Testimoni





Daptkan segera!!


Sebarang pertanyaan boleh wasap di link di bawah ini.





Cuma RM35 sahaja untuk jadi ahli, automatik dapat harga murah untuk semua vitamin.


Jom siapa yang mencari pendapatan tambahan saya bantu anda dalam meningkatkan ekonomi keluarga.


Untuk yang ingin mendapatkan produk Shaklee, COD sekitar Pasir Gudang, Masai dan pos seluruh Malaysia. Boleh hubungi saya seperti di bawah:


Call: 019-770 1358


Whatsapp: https://ahzvitamin.wasap.my


Email:maryamhanafi16@gmaim.com


Add fb saya:ummi maryam ummi maryam untuk chatting secara langsung dengan saya


Klik di Fanpage : https://www.facebook.shopvitamin


Follow Instagram saya:maryamhanafi16


Konsultasi percuma hanya untuk customer saya sahaja ya.


Penafian: Segala testimoni dan penulisan tentang produk yang dikongsi dilaman ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yang mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan yang diiktiraf.


COD Kg Batu Hampar,JalanTenggong,Taman Bendahara,Lubok batu,Batu 10,uitm  Segamat,Jementah,Segamat bandar،Taman Yayasan

BAGAIMANA NAK BELI SHAKLEE PADA HARGA MURAH?


ŁIngin dapatkan Diskaun Harga Ahli 15%-33% daftar sekarang sebagai Ahli Shaklee dan nikmati potongan harga yang menjimatkan.

Klik untuk daftar sebagai Ahli Shaklee
==========
CARA ORDER:
===========
☎ Call/ SMS/WhatsApp


K

INGAT SHAKLEE
INGAT AHLIA HANAFI
JOM JAGA KESIHATAN😍


Bagaimana untuk hubungi saya?
  • Klik di link dibawah ini untuk sebarang pertanyaan👇👇👇



 Anda boleh DAFTAR AHLI SHAKLEE sekarang!

Mengapa mesti memilih Shaklee

✔ Mendapat Kelulusan KKM
✔ Tiada Kesan Sampingan
 Terbukti Berkesan
 Terbukti Semulajadi
 Terbukti Selamat
 Harga Mampu Milik
 Halal

Saya doakan kesihatan anda bertambah lebih baik, kita berusaha merawat Allah jualah yang menyembuhkan.


































Friday, 4 June 2021

Pengedar Shaklee Segamat:Set Bajet Kurus

Pengedar Shaklee Segamat:Set Bajet Kurus



Nak kurus tapi bajet takde..bila Pkp nie..semua jadi kalut!!

Bila bangun pagi mesti lihat cermin..alahai!!!takutnya..badan makin lama makin naik..duk rumah asyik Pkp..pkp..pkp.

Makan jangan ckp..siang malam pagi petang..non stop..kalaulah hari-hari macam  nie boleh jadi king Kong ??Korang rasa.😱😱😱..

Jangan risau! Dengan Set Bakar Detox shaklee, dapat membantu korang dapatkan berat badan idaman dengan lebih jimat.⁣




🍀 HERBLAX – membantu detox badan which is akan mencuci dari dalam usus untuk membuang segala toksin dalam badan. Baik untuk mengelakkan perut buncit.
🍀 OMEGA GUARD – membantu pembakaran lemak dengan lebih efektif dan mengawal selera makan.⁣

Testimoni




Nak order?bole wasap link dibawah ini⤵️⤵️⤵️





Cuma RM35 sahaja untuk jadi ahli, automatik dapat harga murah untuk semua vitamin.


BAGAIMANA NAK BELI SHAKLEE PADA HARGA MURAH?

Ingin dapatkan Diskaun Harga Ahli 15%-33% daftar sekarang sebagai Ahli Shaklee dan nikmati potongan harga yang menjimatkan.

Klik untuk daftar sebagai Ahli Shaklee
==========
CARA ORDER:
===========
☎ Call/ SMS/WhatsApp


K

INGAT SHAKLEE
INGAT AHLIA HANAFI
JOM JAGA KESIHATAN😍

Bagaimana untuk hubungi saya?
  • Klik di link dibawah ini untuk sebarang pertanyaan👇👇👇



 Anda boleh DAFTAR AHLI SHAKLEE sekarang!

Mengapa mesti memilih Shaklee

✔ Mendapat Kelulusan KKM
✔ Tiada Kesan Sampingan
 Terbukti Berkesan
 Terbukti Semulajadi
 Terbukti Selamat
 Harga Mampu Milik
 Halal

Saya doakan kesihatan anda bertambah lebih baik, kita berusaha merawat Allah jualah yang menyembuhkan




































*

































.













New Product By Shaklee

 Assalammulaikum Dan Selamat sejatera Pengedar Shaklee Segamat: New Product By  Shaklee Hai korang..agak-agak bulan nie shaklee promo apa ya...